• Welkom bij starlightwinkel.nl
  • Besteld u vandaag voor 16.00 uur dan wordt uw bestelling de zelfde dag verzonden.

Let op !!! Bij de melts dient u goed op te letten of de hoeveelheid past in uw aromabrander evt kleine stukjes eerst toevoegen.

 

WaxMelts & GeurOlie

Houders

Tea rose

Fluweelzachte rozen in volle, kruipende bloei bloeien tussen een decadent boeket van lelie, hyacint en bedauwde geraniumbloemblaadjes.

Sea breeze 

Een frisse oceaangeur met moderne schone mannelijke tinten die je naar een ontspannen herinnering sturen. Deze heerlijke olie vangt de reinigende geur van zoutspray en frisse lucht aan zee op, waardoor je huis meteen een lift krijgt.

Black cherry

Heerlijke geur om van te watertanden. De eenvoudige pikante noot van rijke zwarte kers wordt getemperd met een overvloed aan zoetheid, geleverd door subtiele fruitige toptonen van framboos en rode appel.

Summer rain 

Adem de revitaliserende geuren van de natuur in na een reinigende regen. Uit de frisse aarde haalt de zomerregen hints van pas gemaaid gras en de bedauwde toppen van witte bloemen, opgefleurd door sprankelende citrus.

Sicilian lemon

De stimulerende frisse citroengeuren met een vleugje groen. Doet denken aan de citroenboomgaarden van Italië. Krachtige schone citrus topnoten met gevoelige tonen van groen.

Heerlijke zachte geur